Crime

Här hittar du de bästa svenska serieböckerna med agent-, crime- och deckar-tema Från Apart Förlag, som till exempel Sherlock Holmes och Modesty Blaises arvtagerska Velvet (känd från Agent X9)

Sortering
Visa per sida

Velvet:
volym 1 (av 3)

Den här boken samlar de 5 första delarna av Agent X9:s senaste storsatsning: Velvet. En perfekt tidning för henne då skaparen uppenbarligen haft Modesty Blaise som en av förebilderna till sin hjältinna. Tänk er en kvinnlig James Bond. Eller snarare: Miss Moneypenny som visar sig vara en bättre agent än 007...
149 kr

Velvet:
volym 2 (av 3)

Tänk er en kvinnlig James Bond. Eller snarare: Miss Moneypenny som visar sig vara en bättre agent än 007... Känd från Agent X9. Samlar del 6-10.
149 kr

Velvet:
volym 3 (av 3)

Den här boken samlar de sista fem delarna av: Velvet. Tänk er en kvinnlig James Bond. Eller snarare: Miss Moneypenny som visar sig vara en bättre agent än 007...
149 kr

Sherlock Holmes:
Baskervilles hund

Här får du läsa hur privatdeckaren Sherlock Holmes och hans medarbetare doktor Watson utsätter sina egna liv för livsfara då de försöker lista ut mysteriet med den demonlika hunden och dess senaste dödsoffer.
149 kr

Sherlock Holmes:
De fyras tecken

Äntligen kommer ”De fyras tecken”, den andra av Sherlock Holmes-romanerna, ut i en modern serieadaption – För första gången i samlad form och i färg. (Tidigare har den endast gått att läsa på svenska i svartvitt och uppstyckat i delar i tidningen Agent X9.)
149 kr

Sherlock Holmes:
En studie i rött

Serieromanen har gjort succé inte bara i England utan även i Sverige där den varit läsarfavorit i Agent X9 under flera år. Nu finns det första mysteriet ”En studie i rätt” äntligen i samlad form – i färg!
149 kr

Sherlock Holmes:
Fruktans Dal

Den fjärde och sista romanen om Sherlock Holmes har nu äntligen blivit adapterad till ett seriealbum – precis som sina föregångare En studie i rött, De fyras tecken och Fruktans dal.
149 kr