Kalle och Hobbe av Bill Watterson

Välkommen till en underbar värld med Kalle och Hobbe! Apart Förlag är – efter många års arbete – stolta över att kunna presentera Den kompletta samlingen: En exklusiv samlarbox med fyra tjocka, inbundna volymer. 

De fyra böckerna och kassetten de kommer i är av högsta kvalitet eftersom endast det bästa är gott nog för Kalle och Hobbe – en serie som av såväl läsare som andra serieskapare anses vara den bästa någonsin.

Kalle och Hobbe – Den kompletta samlingen

Alla 2700 seriestrippar och 450 söndagssidor med Kalle och hans tiger finns samlade i dessa fyra volymer på totalt 1456 sidor. Samlingen innehåller givetvis även de specialserier som Bill Watterson gjorde med vår favoritduo samt mängder med  illustrationer: omslag, pausbilder, osv..

Mer info om Kalle och Hobbe – Den kompletta samlingen

 

Pojken med tigern – unik bonusbok i begränsad upplaga

Pojken med tigern är en svensk hyllningsbok till Bill Watterson och hans unika skapelse. Förutom 45 fantastiska fanarts där svenska (och en dansk) serietecknare och illustratörer hyllar Kalle och Hobbe på sitt egna sätt finns även 20 sidor fyllda med, bland annat en handfull “behind the scenes”-artiklar om hur produktionen av gick till, Kalle och Hobbe i svensk seriehistoria, pausbilder från andra utgåvor samt den “försvunna” strippen – som av någon anledning saknas i Den kompletta samlingen.

 

 

Kalle och Hobbe: Söndagar 1985–1995

Kalle och Hobbe: Söndagar 1985–1995 innehåller 36 utvalda söndagssidor, kommenterade av seriens skapare Bill Watterson, som dessutom skrivit ett sju sidor långt förord. Konceptet är lika enkelt som genialt: På de 36 uppslag hittar ni dels en faksimil av originalet (med blyertsstreck, tipp-ex-korrigeringar och allt annat som finns på ett original) på vänster sida och på höger sida den färdiga strippen efter den färglagts och översatts.

 

 

Vår kärlek till Kalle och Hobbe har inspirerat denna unika utgåva, och vi är glada över att få dela denna fantastiska serie med dig. Tack vare nästan 2000 backare via Kickstarter kunde Apart Förlag lägga ner mannatimmar av arbete från början till slut för att se till att du får den bästa tänkbara samlingsbox som varar i generationer. 

Sortering
Visa per sida

Kalle och Hobbe:
Den kompletta samlingen

Äntligen finns ”Kalle och Hobbe – Den kompletta samlingen” med alla Kalle och Hobbe-serier samlade på svenska. I denna nyöversättning hittar du 2700 seriestrippar, 450 söndagssidor – för första gången i Sverige med Bill Wattersons egna färgläggning – samt mängder med bonusmaterial i fyra lyxiga volymer.
2 299 kr

Kalle och Hobbe:
Söndagar 1985–1995

”Söndagar 1985–1995” är 36 utvalda söndagssidor med den älskade strippserien Kalle och Hobbe, kommenterade av skaparen Bill Watterson. Konceptet är lika enkelt som genialt: På de 36 uppslagen hittar ni en faksimil av originalet (med blyertsstreck, tipp-ex-korrigeringar och allt annat som finns på ett original) och på höger sida ser man den färdiga strippen efter den färglagts och översatts.
352 kr 329 kr

Kalle och Hobbe:
Boxen + unik bonusbok (Pojken med tigern)

* * * SLUTSÅLD * * * ”Pojken med tigern” är en hyllningsbok till Bill Wattersons älskade serie Kalle och Hobbe. Boken gjordes i samband med den svenska utgåvan av ”Kalle och Hobbe – Den kompletta samlingen” efter att den finansierats genom en Kickstarter-kampanj våren 2020. ”Pojken med tigern” var tänkt som en tacklista med alla som crowdfundade, men slutade på 112-sidor med bla 45 unika fanarts från svenska tecknare.
2 599 kr

Kalle och Hobbe:
Söndagar – Samlarutgåva

Samlarutgåva av ”Söndagar 1985–1995” – utan streckkod. Båda utgåvorna trycktes vid samma tillfälle men de 1000 exemplar fick ett annat omslag, blanda annat saknar denna utgåva streckkod. Dessa var reserverade för de som var med på Kalle och Hobbe-Kickstartern. Nu när alla kickstartare och förköpare har fått sina exemplar visade det sig att det blev några exemplar över som nu kan köpas i på Aparts webshop (ej för distribution till näthandlare, men trevliga butiker som hör av sig kan få loss några av överexemplaren). ”Söndagar 1985–1995” är 36 utvalda söndagssidor med den älskade strippserien Kalle och Hobbe, kommenterade av skaparen Bill Watterson. Konceptet är lika enkelt som genialt: På de 36 uppslagen hittar ni en faksimil av originalet (med blyertsstreck, tipp-ex-korrigeringar och allt annat som finns på ett original) och på höger sida ser man den färdiga strippen efter den färglagts och översatts.
399 kr