Nosebleed (manga)

Sortering
Visa per sida

Sword Princess Amaltea (inbunden lyxutgåva)

Äntligen går det att köpa en komplett uppsättning av Natalia Batistas fantasymanga Sword Princess Amaltea. Efter en lyckad kickstarterkampanj kunde Natalia och hennes mangaförlag Nosebleed samla alla tre delarna i en lyxig hårdpärmsutgåva på nästan 600 sidor.

OBS! Glöm inte att lägga till ”Rollspelet Amaltea” till din order om du vill utnyttja kampanjerbjudandet från Kalle och Hobbe-kickstartern!
249 kr

Sword Princess:
Rollspelet i Amalteas värld

I Sword Princess får du och dina vänner chansen att stiga in i en fantasyvärld där kvinnorna styr. Efter succén Sword Princess Amaltea, en trilogi serieböcker om prinsessan Amaltea, kommer här rollspelet i hennes värld.
119 kr

Mjau! 1-4 samlingsbok

Mjau! är berättelsen om den hemlösa kattungen Ville som blir adopterad av en ung kvinna som tar med honom hem till hennes kattunge Vanilj. Tillsammans går de på spökjakt, pick-nick, klättrar för högt och får nya vänner. Detta är samlingsvolymen, med de första 8 kapitlen. Bild och text av Natalia Batista.
100 kr

Lär dig teckna manga! – Karaktärsdesign

I Nosebleed Studio lär dig teckna manga! — Karaktärsdesign lär de fem tecknarna från Nosebleed Studio ut konsten att rita manga på ett pedagogiskt och inkluderande sätt.
220 kr

Lär dig teckna manga! – Serieskapande

I Nosebleed Studio lär dig teckna manga! – Serieskapande lär de sex tecknarna från Nosebleed Studio ut konsten att rita manga-inspirerade serier på ett pedagogiskt och inkluderande sätt.
329 kr

Nosebleed:
10 years jubilee

Nosebleed Studio's 10 Years Jubilee Anthology
av Nosebleed Studio

En antologi med fem berättelser på temat vänskap, skapade av den svenska mangastudion Nosebleed Studio. Alla serienovellerrna läses med svensk läsriktning. Hela boken är på engelska.

119 kr