Fast pris på frakten: 49 kr 
OBS! Fri frakt om du handlar för 500 kr!
 

Kalle och Hobbe

Sortering
Visa per sida

Kalle och Hobbe:
Den kompletta samlingen

Äntligen finns Den kompletta samlingen med ALLA Kalle och Hobbe-serier samlade på svenska. I denna nyöversättning hittar du 1700 seriestrippar, 450 söndagssidor – för första gången i Sverige med Bill Wattarsons egna färgläggning – och mängder med bonusmaterial i fyra lyxiga volymer.
2 299 kr

Kalle och Hobbe:
Söndagar 1985–1995

”Söndagar 1985–1995” är 36 utvalda söndagssidor med den älskade strippserien Kalle och Hobbe, kommenterade av skaparen Bill Watterson. Konceptet är lika enkelt som genialt: På de 36 uppslagen hittar ni en faksimil av originalet (med blyertsstreck, tipp-ex-korrigeringar och allt annat som finns på ett original) och på höger sida ser man den färdiga strippen efter den färglagts och översatts. Pris i nätbokhandeln: 352 kr. OBS! För att göra ett förköp av ”Kalle och Hobbe – Den kompletta samlingen” gå till www.kalle-och-hobbe.se
352 kr 329 kr

Kalle och Hobbe:
Boxen + unik bonusbok

”Pojken med tigern” är en hyllningsbok till Bill Wattersons älskade serie Kalle och Hobbe. Boken gjordes i samband med den svenska utgåvan av ”Kalle och Hobbe – Den kompletta samlingen” efter att den finansierats genom en Kickstarter-kampanj våren 2020. ”Pojken med tigern” var tänk som en tacklista med alla som crowdfundade, men slutade på 112-sidor med bla 45 unika fanarts från svenska tecknare.
2 599 kr