Produkter taggade med 'nosebleed'

Sortering
Visa per sida

Lär dig teckna manga! – Karaktärsdesign

I Nosebleed Studio lär dig teckna manga! — Karaktärsdesign lär de fem tecknarna från Nosebleed Studio ut konsten att rita manga på ett pedagogiskt och inkluderande sätt.
220 kr

Lär dig teckna manga! – Serieskapande

I Nosebleed Studio lär dig teckna manga! – Serieskapande lär de sex tecknarna från Nosebleed Studio ut konsten att rita manga-inspirerade serier på ett pedagogiskt och inkluderande sätt.
329 kr

Mjau! 1-4 samlingsbok

Mjau! är berättelsen om den hemlösa kattungen Ville som blir adopterad av en ung kvinna som tar med honom hem till hennes kattunge Vanilj. Tillsammans går de på spökjakt, pick-nick, klättrar för högt och får nya vänner. Detta är samlingsvolymen, med de första 8 kapitlen. Bild och text av Natalia Batista.
100 kr

Nosebleed studios stora mangasamling

Nosebleed Studio är Sveriges främsta och mest produktiva mangatecknar-kollektiv. Detta är deras kompletta mangasamling med serier från 2011-2014. Boken innehåller 12 serienoveller på svenska och passar alla läsare, ca 8 år och uppåt.
159 kr

Nosebleed:
10 years jubilee

Nosebleed Studio's 10 Years Jubilee Anthology
av Nosebleed Studio

En antologi med fem berättelser på temat vänskap, skapade av den svenska mangastudion Nosebleed Studio. Alla serienovellerrna läses med svensk läsriktning. Hela boken är på engelska.

119 kr

Penguin rumble 1

Välkommen till Noaks park! Erika flyttar till Stockholm för att söka jobb på det futuristiska djurpensionatet Noaks park, något hon drömt om sedan hon var liten. Då visar det sig att hon har den sällsynta gåvan att kunna förstå och tala djurens språk!
99 kr

Penguin rumble 2

Pingvinen Krulltodd försvinner och sökandet leder till ett oväntat äventyr. Den blyga killen Hamid börjar jobba på Noaks Park, och till den årliga julmarknaden har Erika bestämt sig för att ordna något alldeles extra! Joakim Wallers roliga manga har redan fångat många läsare och fortsätter här med mer äventyr!
99 kr

Sword Princess Amaltea (inbunden lyxutgåva)

Äntligen går det att köpa en komplett uppsättning av Natalia Batistas fantasymanga Sword Princess Amaltea. Efter en lyckad kickstarterkampanj kunde Natalia och hennes mangaförlag Nosebleed samla alla tre delarna i en lyxig hårdpärmsutgåva på nästan 600 sidor.

OBS! Glöm inte att lägga till ”Rollspelet Amaltea” till din order om du vill utnyttja kampanjerbjudandet från Kalle och Hobbe-kickstartern!
249 kr

Sword Princess:
Rollspelet i Amalteas värld

I Sword Princess får du och dina vänner chansen att stiga in i en fantasyvärld där kvinnorna styr. Efter succén Sword Princess Amaltea, en trilogi serieböcker om prinsessan Amaltea, kommer här rollspelet i hennes värld.
119 kr